Kommer ni ihåg BRIO-tågen?

Det gör ni va? Vi hade väl alla en stor låda med tågen, spåren, de små gröna träden, broarna över och så vidare. Allt som hörde till. Jag hade det i alla fall, men lådan fick tillsammans med mycket annat från min barndom stryka på foten när vi flyttade till Cypern när jag var åtta år. Att packa ihop ett helt hushåll att flytta tvärs över hela Europa kräver en del organisation och jag förstår att mina föräldrar inte prioriterade att ta med briotågen och legot.

Tur då att J aldrig flyttade till Cypern när han var liten och att han därför har kvar allt sådant som jag inte har från när jag var liten! Vår källare är full med lådor med He-man-figurer, lego, barnböcker – och BRIO-tåg. Och Malte är lyckligare än någon annan!

Ett svar på ”Kommer ni ihåg BRIO-tågen?

  1. Du kan tacka dina föräldrar att dom gjorde sig av med det!
    Vi hade flera meter sånt där skitspår, tågvagnar o d…
    Så fort dom slutade leka med det, donerade jag det till barnen i Alla kvinnors hus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *