Korv mä brö och en trött Malte

Lilla söta Malte hade en tuff dag idag. Marie och lilla Ida kom hit för lite lunch och lek och då är det ju inte speciellt intressant att sova middag. Han höll humöret i schack (på ett ungefär) under hela deras besök men efter att de gått hem fick jag jobba hårt för att undvika gnäll.

När inte ens ett kvällsbad fick honom på gott humör började jag ana att det var kört men jag gjorde ett sista försök att hålla honom vaken och stack fort till honom päron fullt med socker. Men det var för sent och han somnade i stort sett ståendes tuggandes på frukt. Jag försökte ladda upp klippet (jag filmade det givetvis) här på bloggen men lyckades tyvärr inte. På Facebook ligger det iaf!

Måste skriva några rader om lunchen också! Jag bjöd på korv med bröd!! Varför äter man inte det oftare? Tänk om Coopen hade haft lite räksallad också, fasen vilken fest det hade varit!

One thought on “Korv mä brö och en trött Malte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *