Korv och bad

Vi hann precis hem till att hinna se kronprinsessan och Daniel säga ja till varandra. Jag fick nästan en klump i halsen, det var så fint att se båda bli lite gråtmilda. Jag gillar kungafamiljen jag.

Dagen har alltså tillbringats i Tyresö Strand. Efter att ha varit i Globen och snyggat till J så kunde vi inte låta bli att ta en Ben&Jerryglass där så nu blir det inget glassmaskinstestande ikväll. Mätta och glada åkte vi sen ut till Tyresö där en ny fin basäng stod och väntade på premiärbad av Malte. Solen sken och det var varmare än vad jag hade väntat mig, så kläder och blöja åkte av och han fick plaska loss. Han har verkligen kul i vatten!

Innan bad blev det lunch i form av korv direkt från grillen och bröd och bostongurka. Ibland är det allra enklaste det allra godaste. Det tyckte Malte också så han smällde i sig en korv utan problem.

Lite övningskörning blev det också och det gick väl sådär. Jag saknar självförtroende bakom ratten och J är väl inte världens bästa pedagog. Ingen bra kombo direkt. Några körlektioner på bilskola får det nog bli för att komplettera, annars finns risk för tjafs i framsätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *