Korvgrillning och en sekatör.

Jag hade lagt in det i kalendern. Jag hade till och med bjudit in J till aktiviteten. Vi skulle ägna lördagen åt att öppna trädgården! Först var det ju lite annat att fixa med, t ex en innebandymatch i Tumba, men då kunde jag och Anton ta oss iväg till handelsträdgården under tiden, för att köpa en ny sekatör. Jag hade nämligen förlagt min. Någonstans i förrådet. Bäst att köpa en ny alltså. Väl tillbaka rengjorde jag rottingmöblerna, sopade altanen och uppfarten och tog ner ljusslingan från spaljén. Efter det grillade J korv åt oss och Kaj&Maria. Aldrig har väl en korv smakat godare!

Sen minsann, sen åkte altanmöblerna fram, för det ska de ju som bekant göra i samma veva som man ställer fram klockan. Det är ett vårtecken som heter duga!

Imorgon tänker jag ägna lite tid åt att rätta nationella prov, men det är definitivt inte söndagens höjdpunkt. Vi ska nämligen också fira Otto som redan fyller ett helt år! 🙂 Kanske blir det lite pelargonkärlek också.

3 svar på ”Korvgrillning och en sekatör.

  1. Same procedure på Videvägen! Vi valde iallafall rätt dag vädermässigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *