Kött och potatisgratäng

Åh jag är så mätt! J smällde på en stor hög med mat på tallriken och jag kunde liksom inte hejda mig. Allt gick ner. Det var så gott! Jag tror att den här avsmaken för kött som jag har haft börjar försvinna. Färsbiffar ligger dock forfarande på minuslistan.

Efter all denna mat blev det lite kakor i efterrätt. Jag var jättesugen på Coops egna cookies med små smarties i, men eftersom vi handlade på Kvantum fanns de av förklarliga skäl inte i sortimentet. Jag tog istället Icas motsvarighet, Euroshoppers cookies. Precis lika goda! Såg exakt likadana ut också. Produceras förmodligen i samma fabrik i Polen eller nåt.

Helgen bjuder inte på något speciellt alls. Vi funderade på att gå ut och äta imorgon och utnyttja den här Eat Sweden-boken vi har, men så kom vi på att det går ju inte. Det är ju Eurovision imorgon. Jag har fortfarande inte hört det svenska bidraget då jag har bojkottat alla deltävlingar eftersom det blir så uttjatat och urvattnat. Den svenska finalen missade jag då den inföll samma kväll som jag blev inlagd på SÖS, och kvaltävlingarna den här veckan har inte alls intresserat mig. Imorgon får jag alltså höra Malena sjunga opera för första gången. Spännande.

One thought on “Kött och potatisgratäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *