Kraftigt gravid och pastalunch

Oj vilken värme! Jag kände att jag var helt rätt klädd, i luftig klänning, när jag och Malte gick till Sofia i förmiddags. Till och med shorts hade varit för varmt i midjan idag! Härligt!

Sofia är så gravid man kan vara vid det här laget, så att hon går med på att sitta i solen i ens en kvart är väldigt imponerande. Vi satt ute medan de små sov middag, men resten av dagen satt vi faktiskt inomhus. Jag blev bjuden på en jättegod pastarätt och efter det hällde vi i oss de obligatoriska kaffekopparna.

När Malte som brukligt skulle sova vid elva var det helt omöjligt att få honom att somna så jag fick ge upp och bestämde mig för att han istället bara skulle få sova en längre vila mitt på dagen. Fram till ett höll jag honom vaken då han fick somna samtidigt som Emelie. Medan hon sov loss i tre timmar nöjde sig Malte med en… Han har mao varit vaken sedan klockan två och trots att han nu är ganska trött så får han absolut inte somna före klockan åtta då varken jag eller J har lust att gå upp fem imorgon bitti. En Malte som har sovit bara i en timme på hela dagen är så här på kvällskvisten inte något vidare att ha att göra med.

När han äntligen går och lägger sig så får jag äntligen påbörja del tre i Twilight-serien. Imorgon väntas dessutom regnväder och då får man ligga inne och läsa, eller hur?

4 svar på ”Kraftigt gravid och pastalunch

  1. Ungefär samma sömn som här då. Jag har listat ut att hon sover max 30 minuter i stöten om vi är på badplatser numera. En timme sammanlagt per dag (när sista vilan är avslutad kl 13.30) är liite väl lite. Vi klarade oss från gnället genom att gå till lekparken…

    Och jag är impad över Emelies 3 timmar i sträck!

  2. Lekparken var jag för trött men utan bus på golvet hade gnället varit oliiidligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *