Kräksjuka var det här!

Man skulle kunna anta att det är jag som är sjuk då det var jag som började må lite dåligt på bussen ut till SaltsjöBus där vi skulle möta upp Sofia och flickorna. Det var så illa att jag efter en halvtimme fick ringa efter J som kom direkt och skjutsade hem oss. Jag bara kände på mig att jag inte skulle klara en bussresa utan att spy.

Väl hemma åt jag och Malte lunch sen sov vi i två timmar. Ovanligt av Malte slå till och sova dubbelt så länge än vanligt, men jag var tacksam då jag kände mig ganska återställd till eftermiddagen. Då slog det till. Malte kräktes upp all lunch på golvet och mattan.

Nu, tre timmar senare, har han spytt ytterligare två gånger varav en i soffan. Det doftar inte rosor i vårt vardagsrum kan man väl säga. Malte leker på som vanligt, kanske i ett lugnare tempo än vanligt, men ändå. Nu stålsätter vi oss för ett tufft dygn och hoppas på att det räcker med det.

8 thoughts on “Kräksjuka var det här!

  1. Ni ska nog akta er för SaltsjöBus, det händer ju alltid nåt så J måste hämta när ni är där. Hoppas ni piggar på er snabbt!

  2. Tack! Det hoppas jag med! Och jag måste försvara SaltsjöBus, det var på Barnkulan Malte bröt benet, SaltsjöBus gillar vi fortfarande.

  3. Det är nog jag som har förpestat hela Bjöknäs tyvärr;) Nej då, till mitt försvar så kräktes jag aldrig. Men iaf..akta er!

  4. Jag tror inte att Lovisa är skyldig då hon verkar frisk och kry. Du får väl använda uteslutningsmetoden… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *