Krampig onsdag


Kvällsmys i soffan

Malte har gått och lagt sig för kvällen och jag följer efter om en timme. Måste bara hinna kolla på senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar först. Dagen har varit ganska trevlig med besök på jobbet av både J och Lovisa. Helt trevlig har den dock inte varit då jag har haft mensvärken från helvetet.

Jag brukar inte förpesta min blogg med sådan info i vanliga fall, men idag var det så speciellt att jag gör det ändå. Det har nämligen krampat så otroligt i magen att jag för första gången på över två år minns EXAKT hur värkarna kändes när Maltes förlossning var på gång. Jag minns det dygnet som en piece of cake, och jag orkade ju faktiskt stanna hemma ända tills jag var 8-9 cm öppen, men fasen vad ont det gör att ha värkar. Hur kunde jag glömma det!?

3 svar på ”Krampig onsdag

  1. Det är nog meningen att vi ska glömma dom värkarna, annars skulle vi nog bara ha ett barn… Nästa gång du får sådana verkar. 1x T. Voltaren 25 mg och 1x T. Alvedon 500 mg. Du kommer inte känna ett smack sen!

  2. Ja just nu är jag sjukt osugen på en förlossning till kan jag säga…

    Har testat voltaren och Alvedon idag men jag tycker inte att det har hjälpt. Tidigare idag hade jag så ont att jag kräktes. Jag hoppas verkligen att det här är en engångsgrej och att jag fortsättningsvis inte får det varje månad!

  3. Stackars dig!
    Nä, jag minns hur det var när jag hade mens i tonåren.. Kunde inte stå på benen första dagen. Sen försvann det, för att komma tillbaks nu när jag är i…. övergångsåldern… Fast nu försvinner den fortare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *