Kristi Himmelsfärd

Jag vägrar skoja till det och kalla det Krister Flygare. Det låter bara fånigt och tacky.

Jag har inte bloggat på hela dagen så man skulle kunna tro att vi har haft fullt upp men så är det inte alls. Jag hade fått för mig att det skulle regna så jag planerade efter det och bestämde mig för att inte göra något alls. Att gå ut med vagnen och fastna i ösregn lockade inte alls.

Regnet uteblev och dagen blev tråkig, men tråkig på det där positiva sättet då tråket ger energi och längtan efter att göra något. Imorgon ska vi alltså lämna lägenheten vare sig det regnar eller inte.

Malte har sovit riktigt dåligt de senaste veckorna då han vaknar en typ fyra gånger och rullar runt och stånkar och sparkas. Det kan hålla på ganska länge och avhjälps bara med ett evigt buggande i rumpan till han somnar tätt tätt mot mig eller J.

Inatt vaknade han bara en gång för att dricka välling och nu hoppas jag på att det upprepar sig även inatt. Att försöka vänja av med välling på natten är i det här läget helt uteslutet då han äter jättedåligt på dagarna så han är nog verkligen hungrig på natten, det är alltså inte bara en (o)vana. Heja Malte inatt, vi sover gärna nämligen!

One thought on “Kristi Himmelsfärd

  1. I vissa landsändar kallas denhär dagen Metardagen.Säsongspremiär för fiske medelst metspö helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *