Kulglass på Ben & Jerry’s

När vi ändå var i stan och solen verkligen gassade, blev det en glass på Ben & Jerry's glassbar i Gamla stan. Fossil Fuel har ju som bekant utgått ut sortimentet, men på glassbaren kan man hitta den fantastiska smaken som för övrigt är min favorit! Jag ”unnade mig”, som det så fint heter, tre hela kulor glass i smakerna Fossil Fuel, Phish Food och Chocolate Macadamia. Mmmm.

Jag tog en premiärbild på glassen med min nya mobil och kvaliteten blev ju faktiskt bra, förutom att jag inte var så noggrann med att fokus skulle hamna på rätt ställe. Gatustenarna blev ju iaf jättetydliga!

3 thoughts on “Kulglass på Ben & Jerry’s

  1. Susade in på Mix Megapol idag – där de var mitt uppe i att göra hemgjord glass. Missade större delen av receptet men det lär väl finnas på deras hemsida. Alla i den studion var i varje fall rörande överens om att vid en jämförelse av denna hemgjorda glass och Ben & Jerry’s (de specificerade inte smak) så smakade B&J ”fattigt”. Gör inte den kommentaren dig nyfiken nog att gå in på MixMegapols hemsida.

  2. Klart jag blir nyfiken! Ungefär vilken tid lyssnade du? Vet du vilket program det var eller vilka programledare som var inblandade?

  3. Vet inte annat än att det nog var nångång mellan 11 och 12 cirka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *