Kyckling, potatis och Let’s Dance

Jag fick tre rätt av tre möjliga och det var helt okej med mig. Om J hade fått sin vilja igenom hade det blivit På spåret istället men själv är jag likgiltig när det gäller fredagsunderhållningen.

Jag måste ha haft hjärnsläpp under dagen för om jag hade haft hjärnan med mig hade jag ju bakat en efterrätt. Jag letar ju alltid efter ursäkter att få blanda mjöl med socker och smör, men idag tänkte jag inte ens på det! Vi fick därför ta en tur till Sickla för att handla med oss en tårta till middagen, det blev en choklad- och passionsmoussetårta. Jättegod! Gillar mousse.

Tårtan fick godkänt men jag fick underkänt. Jag hade gjort en dundertabbe och tagit med mig rödspätta till Malte. På en fredag! En god mor ger sin son fredagskyckling, visste ni det?

Jag envisas med att försöka ta mina bilder utan blixt, för de bli så fula med. Problemet är att trots att jag får mysigare ljus i bilderna så kan jag inte bli helt nöjd för det blir ju så suddigt! Jag tänker ju knappast bära med mig ett stativ, blir inte så spontant då liksom… Men bilderna blir ju sååå fula med blixt! Kolla skillnaden.

 

 

Malte fick sitta med på bordet när vi åt. Det tyckte han var spännande.

Tårtan        

Just nu för exakt sex månader sedan var jag mitt uppe i värkarbetet. Jag flåsade runt i lägenheten medan J tjatade om att vi nog ändå skulle ringa till förlossningen. Själv var jag inte riktigt säker på att det var på gång. Vid midnatt kom vi till Södra BB, två och en halv timme senare låg Malte på min mage. Tänk vad konstigt va?

5 thoughts on “Kyckling, potatis och Let’s Dance

  1. de har inte me blixten att gör att de blir suddigt… de e du som inte kan me kameran.. syster ska visa när ja kommer 😉

  2. Fisk säger Melvin usch till här hemma. Så sist jag gav han lite rödspätta med potatis saltade jag liiiite, citronpepprade liiiite och dill.. då åt han ska jag tal aom.. Haha jag med mina ideer

  3. Har det inte med blixten att göra? Då kör jag ju på ett annat program och då är slutartiden mycket längre och så måste jag hålla kameran jättestilla jättelänge. Har jag missuppfattat det här eller?

  4. Jag har precis samma problem med kameran…men jag har iofs inte heller direkt lärt mig. För det blir fulare bilder med blixt, det blir det! Kommer du på nån lösning så säg till! 🙂
    Va tiden går fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *