Lägga på en aning.

20130116-214353.jpg

Kvällen bjöd på SkivstångSpinn med Linda och för första gången på alltför länge tillät jag mig själv att våga lägga på lite lite mer vikt när vi jobbade med benen. Bara en liten 1,25kg på vardera sida på stången men de där tre gjorde skillnad. Jag stod och flåsade tidigt på passet med andra ord. I övrigt har jag uppgraderat en aning när det gäller axlar på senare tid med mina biceps är fortfarande klena som få. De orkar ingenting! Men är inte de ganska värdelösa muskler ändå? 😉

Såg ni Tunnelbanan på femman ikväll? Så jäkla bra men precis som med förra säsongen så slutar det alltid med att jag sitter och är förbannad över alla fulla idioter som beter sig, samtidigt som jag vill ge alla ordningsvakter en stor varm kram för deras helt overkliga tålamod. Det är först när jag har sett det här programmet som jag har förstått vilket hästjobb de gör! Misslyckade poliser har man ju hört men det är ju ordningsvakterna som är först på plats och tar hand om och utsätter sig för skiten! Hjältar!

20130116-215147.jpg20130116-215155.jpg
Titta Linda! Katten finns på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *