Långhelg i Stugan och poolpremiär.

Ja! Efter en otroligt lång och utdragen startsträcka fick vi äntligen ”testköra” poolen! Efter att ha åkt hela vägen tillbaka från Hälsingland idag så började J direkt att fippla med dammsugare och grejer och vips så stod barnen ombytta och redo för bad. Anton tyckte att det var lite kallt (vi har inte nått de där 28 graderna ännu) men Malte kunde inte bry sig mindre, han plaskade loss och hade det inte varit dags att gå och lägga sig så hade han legat i mycket längre. Roligt att han är så taggad på bad! 🙂 J badade också men jag är ju lite harig och höll mig uppe på poolkanten. Det var ju liiite kallt i luften för min smak 😉

Vi har som sagt haft en långhelg uppe hos mina föräldrar. Någon vidare värme eller solsken har det väl egentligen inte varit, men det har åtminstone inte regnat mer än någon natt så jag klagar inte. Vi har fikat (ärligt talat, det är ju det hela besöket handlat om, förmiddags- och eftermiddagsfika), spelat badminton, lagt pussel efter pussel och jagat möss. Eller, det senare var inte en aktivitet jag ägnade mig åt men Anton var väldigt fascinerad av mössen som fastnade i musfällorna och ”åkte upp till månen”. Ett besök (och fika) på Mobackes i Bollnäs har vi hunnit med också, det är nästan obligatoriskt numera.

Något vidare nationaldagsfirande ägnade jag mig inte åt idag (i år heller). Det var svårt att få feeling när solen inte visade sig, och vi skulle ge oss ut på vägarna hem till Tyresö, men pappa bytte ändå vimpeln mot flaggan i flaggstången, sånt tummar han inte på. Så pass mycket firande blev det.

Nästa år kanske jag ger mig på en jordgubbstårta ändå, det kanske man borde. Om solen skiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *