Långhelg!

Vi har ett par klämdagar den här våren som ger långhelg om man vill. Och det vill barnen. Eller åtminstone Malte som jag avgett tyst löfte till att han inte ska behöva hänga på skolan när det är fritids. Så gott det går iaf.

Jag hade hoppats på en varm och skön helg men den hann bjuda på en hel del regn också dessvärre. Men lite nytta hann vi göra, som t ex att lyfta av vinterplåtarna från poolen. De där plåtarna var väldigt isolerande för det låg fortfarande en tunn hinna is överst, trots alla plusgrader vi bjudits på den senaste tiden.

På söndagen hade vi finbesök i form av Sofia&Johnny&tjejerna. Vi hade sen grillpremiär och grillade hamburgare i uppehållet medan barnen lekte loss utomhus. Helt plötsligt kom Emelie, eller var det Nathalie, instormandes och uppmanade Sofia att snabbt komma ut. Vi trodde först att något hade hänt men hon ville bara visa alla hjortar som stod på granntomten. Välkomna till landet! Här har vi gott om hjort, alltid tätt inpå husknuten, och den vackra räven visar sig med jämna mellanrum. Det här är bilder bara från i måndags 🙂

När klämdagen kom tig jag mig till jobbet och jobbade undan en hel hög med grejer. Tänk så effektiv man kan vara när man inte har möten inbokade och kan jobba ostörd. Fler klämdagar åt folket!

När jag kom hem möttes jag av halva tjocka släkten i vardagsrummetdå vi skulle Valborgsgrilla lite. Hedersgäst var lille Otto som är en harmonisk liten bebis. Barnen var väldigt nyfikna på sin kusin, Anton hämtade både bok och gosedjur som den fem veckor gamla bebisen kunde underhålla sig med. Sötkorvar!

Nu blir det kortvecka på den här långhelgen och jag inleder den med arbetsdagar i Trosa! Mysvecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *