Läskig Octomom

Sitter framför burken och tittar på Octomom på Kanal 5. Jag tycker både synd om och blir arg på den här galna kvinnan som har fjorton barn att ta hand om. Hur tänkte hon?

Hon har ju en väldigt fin egenskap som jag själv saknar och det är att hon är en sann optimist. Hon menar verkligen att ALLT kommer att lösa sig, nemas problemas! Men ärligt talat, fjorton barn!! Hon verkar väldigt naiv och det är klart att man undrar om hon har alla indianer i kanoten. Personligen tror jag inte det, minst ett par saknas.

2 thoughts on “Läskig Octomom

  1. Jag sitter framför samma program! Jag menar, hallå!! Hennes barn kommer ju att uppfostras av barnskötarna. Sorgligt och rätt ego…

  2. Jag har inte sett programmet, somliga av oss jobbar. Men visst är hon puckad. För att inte tala om läkaren som gick med på att ”hjälpa” henne.
    Och jag kan berätta att hon har ändrat åsikt, hon tycker att hon har tagit sig vatten över huvudet, det efter att folk i hennes kommun har protesterat över att hon ska få hjälp av kommunen att ta hand om nå´t hon gav sig in i alldeles självmant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *