Lässtund i solen

Vi drog iväg bort till ängen lagom till att Malte skulle sova på förmiddagen. Han fick stå i skuggan medan jag lade mig på en filt i solen med min pocketbok. Härligt! När han vaknade blev det bus i gräset. Lite längre bort satt det en kille i rastaflätor och spelade på sin gitarr, det var lite trevligt.

När det var dags för lunch gick vi faktiskt hem och åt på balkongen. Malte äter så mycket sämre när vi är ute och idag ville jag att han skulle få i sig ordentligt med mat.

I eftermiddag ska jag en sväng förbi frisören, äntligen, sen åker vi ut och äter middag i Tyresö. Vi ska träffa en husleverantör som det just nu lutar åt att vi kommer anlita, och han vill titta på tomten. Jag hoppas att jag gillar honom, jag måste få en bra känsla för honom för att ge honom alla våra pengar!

One thought on “Lässtund i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *