Ledbruten

Är vad jag är.

Denna sista dag på inskolningsveckan (fast de räknar tydligen måndag också som inskolningsdag) så fick jag lämna Malte på förskolan och gå därifrån. Jag måste hålla mig i närheten för att kunna komma fort om det behövs, men det var inga problem då jag ändå hade en del att göra i huset. Typ städa.

Medan en fönsterputsfirma tog tag i de skitiga fönstren så tog jag tag i resten av huset. Sopa, dammsuga och moppa tar mycket längre tid än man tror, speciellt om man måste göra det flera gånger för att man inte får bort smutsen. En sista vända med moppen imorgon, sen får det räcka. Sen kommer nämligen flyttlasset!

Jag är självklart taggad och vill flytta typ i förrgår, samtidigt som jag är trött på alltihop. Packandet och städandet har sugit musten ur mig, men att packa upp är förstås lite roligare. Jag ser fram emot att ha allt på plats, en sovandes Malte i sin säng och mig själv sittandes i soffan med en bok. Kan jag hoppas på söndag kväll?

4 thoughts on “Ledbruten

  1. Härligt ! jag brukar samla mina tjej kompisar när jag flytt städar,snabbare & roligare . Hoppas flytten går bra trots tråk väder !
    / Martina

  2. Lite avundsjuk. Vi flyttade för två månader sen och håller fortfarande på att skruva och plocka. Men snart kan vi nog börja ta ur grejer ur flyttkartonger. Men då hade vi varken golv eller tapeter när vi flyttade in.

  3. Jon, du ska vara allt annat än avundsjuk. Ok, lite kanske, men mest stolt! Du har ju gjort så sjukt mycket jobb på er lägenhet (har tjuvläst din frus blogg) att du ALDRIG kommer kunna flytta därifrån!

  4. Tack Martina!
    Flytten gick jättebra, trots regn och lera. Nu är det bara resten kvar… typ packa upp, montera möbler och sen fira jul! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *