Ledsen

Jag vågar inte fota Malte när han sover med risk för att han vaknar, så det får

bli en sovande Silje istället.  

Malte har varit ledsen och kinkig hela dagen faktiskt. Det händer inte ofta men han har sina dagar. När vi var på BVC så var han på jättegott humör men här hemma så har han varit sur. Ibland inbillar jag mig att han har tröttnat på mitt sällskap, och det är fullt förståeligt. Nu har han somnat av utmattning men vaknar förmodligen om en stund igen. Det är rutin på det här på kvällarna men jag bryr mig inte om det. Jag fokuserar på att han äter ordentligt, sen får han ha vilka sovrutiner han vill. Ett projekt i taget.

Jag har faktiskt varit nere och tränat en vända också. Duktiga jag! Det är en himla skillnad om man jämför med hur det var innan jul. Det är fullt med folk trots att jag är där ganska sent. Janssons frestelse har inte bara givit mig dåligt samvete utan hela Hammarbyhöjden.

Jag tog mig en titt på anslagstavlan medan jag tog på mig mina ytterskor och fastnade på en lapp där personalen svarade på frågor man har lämnat i frågelådan. Någon hade efterfrågat en våg i tjejgymet. På Friskis har man inte heller någon våg och där motiverar man det med att de inte tycker att man ska stirra sig blind på vågen utan att motionera ska ma göra för att det är kul och för att man ska må bra. Så fint. Här på mitt gym svarar man lite annorlunda. ”Vi tillhandahåller inte vågar på våra anläggningar men om du vill så får du mer än gärna ta med dig en våg och förvara i skåpet medan du tränar.” Det tycker jag var ett jätteroligt svar!

Nu ska jag ägna mig lite åt Glee, annars blir J ledsen att jag inte kollar på hans favvoprogram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *