Lek i Sickla och ner med kopplingen

De senaste dagarna har jag och Malte bara hängt hemma och inte träffat några alls. Vi har inte haft lust. Eller jag har inte haft lust. Ibland behöver man såna dagar där man bara sunkar runt i mjukisar, struntar i mascaran och sitter i soffan. Efter tre dagar av detta kände jag mig dock ganska nöjd med det och såg fram emot en lunch i Sickla med Lovisa och Sixten och Elin och hennes lille Hugo.

Det blev sushi! Mmmm sushi! Alldeles för länge sen. Killarna satt snällt och tittade på i ett tag men sen kände de av springet i benen och ville ner på golvet så vi fick medgörligt plocka ihop våra saker och gå till ett av de få ställen i Sickla där man kan släppa ner de små liven för att röja. Malte blev tyvärr inte imponerad av vårt försök att få honom nöjd utan ville krypa därifrån och in i butikerna. När han inte fick det blev han förbannad för att jag inte gick runt och gick med honom. Min rygg pallar inte!

Det är roligare på golvet. Alltid.

Lovisa hänger med Hugo medan Elin sitter i bakgrunden och undrar när någon servera henne en drink!

Mammas hjärta!

 Efter lunchen blev det promenad hemåt för att laga middag. Js tacopaj med tomat, jalapeños och chilicreme fraiche. Gottis! Vi hann dock inte äta middagen för när J kom hem med farmor Jeanette blev det att direkt åka igen. Målet var Babyland. Säkerhetsbågen på vagnen gick helt plötsligt sönder härom veckan. Den bara gick av. Som tur var gällde garantin så vi fick byta. Jag har tyckt att det är jättejobbigt att inte ha bågen spänd över Malte den senaste veckan, speciellt då jag inte ännu har förlikat mig med det faktum att han numera åker framåtvänd.

Efter Babyland åkte vi till en parkering precis intill IKEA där jag fick sätta mig i förarsäte. Det var dags för ännu en lektion i hitta dragläge och växla upp och ner. Dragläget har jag ganska bra koll på nu men några motorstopp blev det ju. Känns hoppfullt. Fast jag orkade bara köra i en halvtimme sen var mitt huvud fullt av potatismos.

Ett svar på ”Lek i Sickla och ner med kopplingen

  1. Fy tusan, alltså, han är sååå lik dig på kortet där han tittar upp att den nästan är läskig. Det är som att se dig liten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *