Lek och äntligen en tand!

Det blev en sovmorgon idag. Då Malte var uppe ända till lite efter tio igårkväll (då hade han varit vaken i nio timmar!) så behövde vi inte kliva upp förrän vid nio då lillkillen tyckte att det fick vara nog och att det var dags för lek.

Nu har jag ju visserligen köpt gummistövlar till Malte men jag hade ändå ingen lust att leka ute i regnet. Jag hade nämligen hört att det var regn på gång så jag klädde ganska snart på både mig och Malte och så tog vi oss ut medan J stannade hemma och tog hand om tvätten. Och så ut!

Vi tog oss en promenad (oj vad lång tid det tar att ta sig framåt med en liten) bort till förskolan som ligger här intill. Den jättestora gården är full med klätterställningar och liknande och på helgen är alla lekande barn hemma, så varför inte passa på!? Malte älskade gården, och vore det inte för att vi skulle flytta hade jag ställt honom i kö dit bara för gårdens skull.

Idag har även en upptäckt gjorts! Helt utan förvarning (nja…) har en liten tand spruckit igenom upptill. Jag tippar på att nästa ploppar ut vilken dag som helst för jag ser att det buktar ut en liten tand på andra sidan. Det var väl ändå på tiden!!

Regnet öser ner och mina pojkar tar sig en välbehövd vila. Själv ska jag rensa kylen och hitta något som jag kan stoppa i mig. Oh the hunger!

2 thoughts on “Lek och äntligen en tand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *