Lite fart på nya veckan!

IMG_4204.JPG
En så galet söt unge!

Först hämtning på förskolan, sen iväg till simhallen och tredje tillfället på simskolan. Efteråt hade jag lovat att vi skulle stanna kvar en stund och bada så det gjorde vi, sen hem och laga middag för att sen landa och pusta ut i soffan. Jag hade fastnat där om jag inte hade en träningsdejt på Friskis klockan 20. Hade inte Anna sagt att hon skulle träna hade jag stannat hemma eftersom det var så sent men nu drog vi istället av ett jympapass (börjar bli riktigt hooked på dem eftersom det finns så många olika ledare att välja på) och sen åkte vi och handlade. Pust! Kanske en helt vanlig eftermiddag för många men inte för mig. 21.45 är jag duschad och klar men är inte redo att lägga mig för fem öre. Lite för pigg för mitt eget bästa, det här kommer straffa sig imorgon.

Jag missade Housewives of Orange County också såklart men det går ju i repris imorgon. Thank God.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *