Lite tid i Sickla

Min förmiddag i Sickla innebar inte enbart tråkigheter hos tandläkaren. Nej, när jag ändå var i där, och ensam dessutom, så passade jag självklart på att gå runt i lite butiker i egen takt och titta. Och köpa! Jag var där lite för tidigt dock så en bra stund satt jag bara i en fåtölj och hängde, rakt upp och ner. Hur ofta händer det?

Det är något speciellt med ett köpcentrum som ännu inte har öppnat. Eller är det bara jag som tycker det? Helt tomt och tyst, jalusierna helt nerdragna, och så slår klockan öppning och ridån går upp. Personalen ”kliver upp på scenen” och kunderna kommer från alla håll. Sånt underhåller mig.

Efter att jag hade shoppat lite så unnade jag mig en fika också innan jag åkte hem. Jag vet inte när jag satte mig att fika själv senast men det är helt klart något jag borde göra oftare. Jag älskar att sitta och titta på folk, och att få göra det ostört är ju drömmen. Synd bara att bedövningen gjorde att jag inte riktigt kunde njuta fullt ut av kanelbullen. Jag tror att den var god.

20120218-211435.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *