Liten stund i solen

 

Jo, en liten stund i solen har jag fått, men inte så mycket mer. Hoppet på brännan börjar blekna (Göteborgsskämt…) då Malte inte har givit mig så mycket tid i solen. Den här killen har inte alls velat sova idag. Den lilla stund jag har fått över har jag ägnat åt att plocka blåbär och att titta på pappa när han har jobbat hårt. Igår kom 20 ton (kan det verkligen väga så mycket?) grus ochsand levererat till stugan, och pappa började genast att skyffla och ha sig. Ibland undrar jag om inte min pappa har någon bokstavskombination. Han kan liksom inte sitta ner och koppla av. Gör han det så somnar han.

Sova ja… dagens ledord och någonting Malte inte alls har varit intresserad av. När det var dags för middag fanns det inte på kartan. Att ligga i någons famn var inte heller så lockande och soffan var inte ens ett alternativ. Mamma kom dock på lösningen vilken innebar att Malte fick vara med på middagen. PÅ middagen. Han var helnöjd att han fick vara med och jag var glad över att jag kunde smaska på min köttfärssås ifred.

Note to self: en babysitter måste införskaffas. En sån där gammal hederlig som fanns när jag var liten, inte ett stort plastigt monster som snurrar och blinkar! Då blir Malte garanterat ett bokstavsbarn…

3 svar på ”Liten stund i solen

  1. Det där humöret känner man igen. Hur funkar dropparna för Malte nu? Märker ni någon skillnad? Här kan jag inte påstå att jag tycker det har blivit så mycket bättre, tror snarare på att det kan bero på saker jag äter/dricker.
    En gammal hederlig babysitter is da shit kan jag lova. Vi köpte den billigaste billiga på Ullared och den är grym. A älskar den, så även jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *