Lördag

Hej där!

Malte fyller sex månader idag så det firades med att sittdelen klickades fast på vagnen. Den fick sitta på i sisådär fem minuter. Det kändes så konstigt, och vi skulle precis ge oss ut på promenad i snömodden, så sittdelen får åka på en annan gång. Dessutom insåg jag att han inte har en varm jacka att ha på sig när han sitter i åkpåsen, så han får vara en liten liten bebis som åker liggdel ett litet tag till.

Promenaden ja. Fan, det var ju asjobbigt att gå med vagnen i en massa tung snö. Det var ju faktiskt en plusgrad här hos oss idag, då blir snön inte rolig att gå i.

Här på kvällen har jag lagat mat åt oss, thaimat. Det finns faktiskt potential hos mig när det gäller matlagningen. Jag behöver bara lite pepp! Nu blir det Robinson

3 thoughts on “Lördag

  1. Grattis lilla Malte! 🙂
    men de sitter ju lite mer oskyddade i sittdelar, oftast är det inte såå himla varmt i åkpåse ändå! Alfred hade på sig ett par tunna byxor, ett par fleecebyxor, overall, å sen åkpåse idag, ändå var han kall om benen när vi kom hem.. 🙂 (Iofs så åkte han lite pulka mitt i alltihop..men ändå).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *