Lördag

Lördag ja. Det känns som att det har varit lördag hela veckan så när idag kom var det liksom inget speciellt. I vanliga fall ser jag fram emot helgen för då är ju J ledig och hemma med oss, men den hör helgen är han ju inte här utan i Jönköping.

Idag har Malte sovit mycket. Jag tror att han har sovit bort det sista av förkylningen för den snoriga Malte som jag har fått torka under näsan hela tiden är nu nästan snorfri. Skönt! Jag tror att det här är andra eller tredje gången han har varit förkyld så vi är ganska bortskämda med att alltid ha en frisk bebis. Nackdelen är att när han då väl blir sjuk så vet jag inte riktigt vad man ska göra. Jag inbillar mig att man kommer långt med välling och en massa kramar men man kanske ska fylla på apotekslpdan lite också.

Medan Malte sov bort dagen hade jag gärna velat sola bort alla timmar men jag hade inte turen av att få njuta i värmen ännu en dag. Himlen var täckt av tunna vita moln som visserligen inte släppte något regn, men de släppte heller inte igenom så mycket sol. Att få gå in i Stugan framåt eftermiddagen för att göra kväll var därför ganska efterlängtat men blev desto jobbigare när mamma satte igång och bakade chokladsnittar. Så nära att göra ett avsteg från min sockerfria ”diet” har jag inte varit tidigare.

Efter en kväll framför TV:n, vi har sett The Queen, så har nu Malte somnat i sängen. Själv ska jag lägga mig och lyssna på någon sommarpratare. Imorgon kommer äntligen J hit! Jag längtar efter honom nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *