Lördag

Malte bjöd på sovmorgon idag. Först vid åtta vaknade han. Trevligt att få sova ut lite men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite sent. Jag blir liksom lite stressad av att gå upp sent trots att jag inte har några planer på att göra något speciellt. Tänk vad saker kan förändras, förr hade jag inga problem med att ligga och snusa fram till tolv om jag kunde.

Vi är ganska sega på morgonen, det tar tid för oss att komma igång. Man ska slöa lite, äta lite frukost, slöa lite till, klä på sig, sitta framför TV:n lite till och sen kanske kanske ta sig ut i hallen och slutligen ge sig iväg till vad man nu ska göra.

Idag var vi i Forum klockan elva. Typ rekordtidigt i vårt fall, men jag ville få shoppingen gjord så att man kunde slappa resten av dagen.

Skor till Malte var prio ett men det gick inget vidare. Jag vet knappt i vilka butiker det säljs barnskor!! På Vincent hittade vi en vinterstövel som jag inte tyckte var alltför ful men då fanns ju inte rätt storlek inne så klart så det blev inga skor. Däremot hittade vi två varma jackor till lillkillen så då kändes det lite bättre. Vattentäta vantar blev det också så att jag är förberedd inför nästa snöfall. Det fick duga sen blev Malte trött så vi åkte hem innan han somnade i vagnen.

Här hemma har vi bara lullat på. Jag har tittat på två avsnitt av Grey’s, tvättat, rensat garderoben från kläder jag inte vill ha och så har jag bakat en kaka inför morgondagen. Lagom alltså. Ibland är det skönt att bara vara hemma.

2 svar på ”Lördag

  1. Har ni varit på Barnskospecialisten i Sickla? Jag kände mig helt förvirrad på skofronten (som med så mycket annat) så det kändes skönt att liksom överlämna sitt öde i deras händer 🙂
    Hade dock Googlat innan på konsumenttester och märket Viking verkar vara ett bra val – och såna blev det också till Lova i den butiken.

  2. Nej jag har inte varit inne där ännu men tänkte faktiskt ta en promenad dit i veckan. Jag har hört att de är väldigt hjälpsamma vilket jag behöver just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *