Lördag i Tyresö

Vasalopp tär tydligen på mina krafter. Eller så var det det att jag blev så uttråkad som gjorde att jag drog till med en sovning tillsammans med Malte i 2,5 timme efter lunchen! Vad hände?!

Annat var det igår, då var jag pigg och glad. I solskenet åkte vi ut till Tyresö där fredagskyckling var beställt till lördagen. Så himla gott! Malte var på topp och jag måste säga att det här nog var allra första gången på kanske ett år som jag faktiskt kunde sitta och föra en konversation och njuta av det trevliga sällskapet. Visst var jag tvungen att hålla ett getöga på Malte men det var inte alls samma passande som jag vant mig vid. Lillkillen börjar bli stor och kan leka utan att förstöra!

Helt otippat hoppade vi över att prata om vår längtan efter vår och sommar och började istället prata om årets julbord! De senaste åren har det varit tradition att Js farmor bjudit med oss till Oaxen, men då de stänger ner verksamheten för att starta ny och hypad restaurang på Djurgården, så står vi utan julbord. Var ska vi äta? Vad ska vi testa? Vi har staden för våra fötter.

Malte struntar fullständigt i julbord. Bara han får en chokladpudding så är han nöjd, det fick vi lära oss igår. Han fick för första gången smaka och om han hade vetat att man kan slicka ur en förpackning för att tillgodogöra sig det allra sista så han han garanterat gjort det! Ren och skär lycka i det ansiktet!

2 thoughts on “Lördag i Tyresö

  1. Gröna Lund!!! Rest där, kommer inte ihåg namnet men herregud va gott det va.. Kalla bordet skulle ha räckt men sen hade de, Björn, vildsvin, anka, ren, älg o ja lite mer sen efterrätts bordet. Kladdkaka, cheese cake, tårtor, godis o annat:)!!! Innan man gick in hade de även ett mysigt tält utanför där man drack glögg.. Det va härlig o gott.

  2. Menar du Tyrol nu? Nä fy fan, var där med jobbet för några år sedan. Alldeles för mycket folk, ingen myskänsla alls och maten tyckte jag var sådär faktiskt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *