Lördag i promenerandets tecken

Idag lekte vi sanna småbarnsföräldrar. Vi vaknade nämligen tämligen tidigt (typ halv nio) och åt vår frukost, badade Malte och gav oss ut på ärenden. Jag var ju fortfarande på jakt efter fotoalbum som uppfyllde mina kriterier så vi tog en promenad till Globen. Vi gick in på bokhandeln där och hittade fotoalbum. Trots att albumen inte uppfyllde alla mina kriterier, förutom att de inte hade spiralrygg, köpte vi två stycken. Svarta i fel format och med ljusbeiga sidor inuti. Inte alls vad jag ville ha med jag är ju så sjukt sugen på att klistra in fotografierna nu. Nu på kvällen börjar jag dock bittert ångra mina köp och funderar på att titta på Oredning och Reda först. Jag har tittat på deras hemsida och där finns inga album, men jag kanske borde ta mig en titt i butiken först innan jag bryter förpackningen. Promenad till Götgatsbacken är därför inbokad.

  

I Globen gick vi också in en vända på kaffe- och tebutiken Himalaya för att fylla på teförrådet. Vid kassan stod också små påsar med amningste som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Det ska tydligen vara bra för mjölkproduktionen och den har jag väl inga problem med direkt, men jag tyckte ändå att det var lite roligt.

Vi promenerade hem genom Enskede eftersom det är så trevligt. Väl hemma hann jag bara vara hemma i någon timme då eftermiddagsfika hos Kajsa var inbokat. Jag och Malte tog oss åter igen ut på promenad (lämnade J hemma) och tog oss in till Söder. Jävlar i min lilla låda vad svårt det är att komma fram med barnvagn på Götgatan. Männsikor går så så förbannat långsamt!

  

Kajsa bjöd på scones, jag bjöd på kladdkaka med vaniljglass. Rättvist eler hur? Sen blev det återigen en prommis hem, med en ljudbok i örat. Jag började på På drift men ångrade mig och bytte till Aldrig fucka upp. Jag tror att det var ett bra beslut. Då har jag alltså 22 timmars promenerande framför mig innan jag vet hur den slutar.

One thought on “Lördag i promenerandets tecken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *