Lördagsfika

Det är kallt i Stockholm nu, idag har det varit -14 grader, men det är också väldigt vackert och har så varit de senaste dagarna. Klarblå himmel, sol och gnistrande snö som bättrar på ljuset de här sista mörka dagarna på vintern. För jo, snart är det faktiskt vår, mars är väl officiellt en vårmånad eller hur?

Våra planer för dagen var att tillbringa förmiddagen hos Lovisa tillsammans med Ida, Alfvan och alla våra barn. Det ställdes tyvärr in då alla förskolebarn, eller föräldrar som har förskolebarn, var sjuka. Jag bävar inför den dag då Malte börjar på förskola, jisses vad vi alla kommer råka på baciller! Nicht gut!

För att inte tråka hemma hela dagen, och undvika att själv äta upp allt fikabröd som jag skulle ha tagit med mig, så bokade vi snabbt in oss på eftermiddagsfika hos Jeanette och Kåre. Malte fick röja loss medan jag fick sitta ner och dricka en krämig latte till kakorna, det är ju faktiskt lördag. Det blev dock lite väl många kakor så den inplanerade godispåsen för kvällen fick stryka på foten till förmån för lite frukt med keso och kanel. Så kan det gå.

Kolla in den blicken. Malte älskar sin mamma!

Just nu sitter vi framför favoriten; brittiska Dragon’s Den. Vad det blir klockan åtta har vi tyvärr ingen aning om då Melodifestivalen inte intresserar oss. Tyvärr är det inga andra kanaler som vågar ta upp kampen med musiktävlingen så det är med andra ord bara skräp på TV ikväll. Blir det en bok istället kanske?

One thought on “Lördagsfika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *