Luciadagen 2013.

Skillnaden mellan förra årets luciatåg och årets var slående. Marken var täckt av ett tjockt snötäcke, jag minns att det var svinkallt och snön vräkte ner över oss föräldrar som trängdes framför den finaste skara barn som sjöng för oss. I år var det åtminstone någon plusgrad och det var barmark. Barnaskaran var givetvis precis lika söt som förra året. Pedagogerna hade pyntat fint på förskoleväggen som tåget satt framför och i träden hängde julgranskulor och ljuslyktor. Malte var ursöt i sin lilla tomtemorklänning. Eller ”tomtekappa” som jag valde att kalla den. Den är ju så himla behändig att bara trä över overallen men jag gissar att jag nästa år måste hitta en annan outfit, nästa år kommer han kanske inse att det är en klänning och då kommer den tyvärr åka av.


Lussefika efter tåget med farmor och farfar och Maria. 

Till fredagskycklingen fick vi sällskap av farfar och Maria. Vi tröttnar aldrig på den där rätten! 🙂 Jag sneglade lite på På Spåret också, det kan ju vars lite småtrevligt ibland även om jag allra helst slipper de där folkliga fredagsunderhållningsprogrammen. Jag skyr dem alla. Idol, Så mycket bättre, Let’s Dance… jag kollar inte på nåt av det där.

3 thoughts on “Luciadagen 2013.

  1. Lindex har liknande tomterockar, lite liknande morgonrockar. Lika enkelt att ha över overallen fast kanske lite mindre flickigt så det blir godkänt! Köp en stor och lägg upp armarna så räcker den många luciatåg framöver.

  2. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *