Lugn och fin

Härlig fredag. Ofta brukar jag använda veckans sista vardag till att städa undan och tvätta så att man slipper ägna helgen åt det. Idag däremot så har vi tagit det lugnt och fint.

J har jobbat hemifrån en hel del den här veckan och då blir det inte lika nödvändigt för mig att hitta på något då jag och Malte ändå har sällskap. Vi tog oss utanför lägenheten en kortis dock och gick till Globen för att köpa byxor till Malte och lite smått till mig. Nu när hösten kommer börjar shoppingsuget komma igång!

Just nu tittar jag på Valdebatten medan J tittar på Idol. Nog nämnt om det! Malte röjer galet i sitt rum och verkar inte ens vara i närheten av att lägga sig, trots att han har varit vaken sedan klockan 13. Han känner nog på sig att det är fredag!

2 thoughts on “Lugn och fin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *