Lunch i Björknäs

Det är alltför sällan jag får tillfälle att åka till rätt sida av Skurubron så det var ett sant nöje att få promenera med Lovisa och Sixten till Björknäs och hem till Ida och Lykka. Alfvan och Lilla A var självklart där tillsammans med en tjej från Idas föräldragrupp. Med sig hade hon lilla Ella som var yngst i gruppen.

Det var med stort intresse jag observerade Maltes reaktion när vi klev in hos Ida. Jag minns nämligen hur han var sist vi alla sågs, då hemma hos mig. Då var Malte jättekinkig och ville allra helst sitta hos mig i knät, och jag misstänkte att det berodde på att han inte alls gillade att de andra bebisarna kom inklampandes på hans revir och lekte med hans grejer. Jag hade rätt för idag var han sitt vanliga glada jag och brydde sig faktiskt inte så mycket om de andra.

Ida bjöd på en jättegod rätt som vi alla tog receptet på. Jag köpte till och med med mig den hemliga ingrediensen på vägen hem!

Efter mat och skvaller började alla barn bli lite trötta så det var dags att gå hem. Jag tog med Lovisa på en liten omväg över torget för att visa henne den helt fantastiska godisaffären som finns där, men de hade tyvärr stängt. Vi tittade in genom fönstren iaf och blev suktade av alla sorter som bjuds. Det blir nog utflykt till Björknäs inom en ganska snar framtid skulle jag tro.

Kvällen bjöd på besök av Maltes farmor Jeanette som inte hade sett lillkillen på flera veckor. Oj vad mycket som har hänt sedan dess! Han till och med ser större ut ju.

Nu har Malte somnat, nästan en timme tidigare än vanligt, och jag hoppas att han fortsätter med det för på hårddisken väntar gårdagens avsnitt av Lost. Det näst sista. Någonsin.

Jag bjuppar på några bilder från dagen. Jag har snott dem från Lovisa då jag glömde att fota. Hon är så duktig med sin systemkamera, jag måste anstränga mig mer med den så att man får lite valuta för pengarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *