Lunch i Hammarbyhöjden, middag i Tyresö Strand

Den här veckan har det hänt massor men samtidigt ingenting. Jag och Malte har stannat hemma om dagarna och det har märkts av på hans humör då han har varit aningens understimulerad. Tur då att vi har haft en dag som denna då det varit full rulle hela tiden.

Efter en sovmorgon ända till halv åtta klev vi upp och lullade runt i lagom takt. Det är så himla skönt att inte stressa på morgonen. Efter att Malte tagit sin förmiddagslur plockade vi ihop våra saker och gick över till Sofia och Emelie för en sista lunch i deras lägenhet innan de flyttar. En smaskig sallad bjöds det på som var så mastig att jag inte orkade äta upp allt. Då är en sallad mättande!

Efter lunch och två koppar kaffe gick vi hem då det var dags för Malte att sova. Han var supertrött efter att ha röjt i fem timmar så han somnade på ett ögonblick.


Även middagen slapp jag laga då vi hade en middag ute i Tyresö inbokad. Kyckling med potatis som brukligt på en fredag. Malte har ätit urdåligt den senaste veckan men ikväll slängde han i sig både mat och frukt. Äntligen!

Nu ska jag sova för att imorgon förmiddag ta mig ner till gymmet, sen ska jag lära mig min nya dator. Jag är ju en djupt inrotad PC-användare men jag måste ju erkänna att Macen är snygg. Jäkligt snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *