Lunch i Sickla och middag i Hammarby Sjöstad

Det blev en bra dag idag! Medan J var iväg på ett möte på förmiddagen gick jag och Malte ner till Sickla. Tanken var att Malte skulle somna i vagnen på vägen ner så skulle jag kunna shoppa ostört. Det är tyvärr oerhört svårt att söva honom i vagnen nu för tiden, det finns alldeles för mycket att titta på för att sova bort tiden, så han höll sig vaken trots att jag gick fram och tillbaka mellan Best of Brands och JC i den snabbaste takten jag kunde utan att trampa ner folk.

Lagom till att jag hade givit upp kom J och mötte upp oss för lunch. Han fick välja så det blev Korat, thaien borta vid Folktandvården. Helt ok men hade jag envisats med att få välja så hade det blivit en sallad på Coffeehouse by George.

Efter kalaset och den fortsatta shoppingen på Värmdö så åkte vi raka vägen hem till Maltes farmor Jeanette och Kåre som bjöd på mustig gulasch till middag. Humöret var tyvärr inte det bästa till en början, de 45 minuter Malte hade sovit var inte riktigt tillräckliga, men efter att ha hällt i honom en Festis blev det bättre.

Ikväll blir det avsnittet av True Blood som vi inte hann se igår. Därmed basta!

3 thoughts on “Lunch i Sickla och middag i Hammarby Sjöstad

  1. Så vad tyckte du då? Om du har sett det nu? Det hela börjar bli lite väl flippat för min smak, men jag kommer nog fortsätta titta ett tag till iaf.

  2. Jag tycker bara att det blir bättre! Jag gillar det helflippade och att det inte finns några gränser! Kommer kolla ’til the bitter end.

  3. Jag har ju ingen fantasi vet du, så det här blir lite för mycket för mig.. 😉 Men så länge Hoyt och Eric frestar mig lär jag hänga kvar.. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *