Lunch och fruktsallad hos Marie och Ida

Follow that car!

Åh en sån här cykelplinga måste vi köpa mamma!

Måndag betyder ny vecka och ny vecka betyder nya planer. Förmiddagen ägnades åt hjärnarbete (är inte van vid sådant längre) och eftermiddagen tillbringades hos Marie och Ida som var hemma från dagmamman idag. Malte låg och sov i vagnen när vi kom dit, men katten Nisse var så nyfiken på honom att han hoppade upp i vagnen och väckte lillkillen. Trots att han bara hade sovit i tjugo minuter blev han på strålande humör när han insåg var han var och att lokalerna hade en hel del leksaker att bjuda på.

Ida blev måttligt imponerad av Maltes bordsskick, vilket just nu går ut på att hälla så mycket vatten som möjligt på tallriken och golvet, men bortsett från det kom de riktigt bra överens. Sötast var de när de satt på bänken i hallen och småpratade om väder och vind. Urgulligt att se och lyssna på!

Besökets bottennapp var när Malte bestämde sig för att stoppa in huvudet i katten Nisses ”klätterstuga” och fastnade! Jag kunde inte låta bli att storskratta när jag såg vad han hade hittat på, men när jag insåg att det inte var helt lätt att få ut honom därifrån var det inte lika roligt längre. Stackars!

Marie bjöd på pasta med sås innehållandes bland annat ärtor och broccoli. Jag älskar båda grönsakerna men får aldrig äta det här hemma då J inte gillar dem, så klart, så jag tog två portioner. Jorå minsann. Gottgott! Fruktsalladen till kaffet tackade jag heller inte nej till! Ikväll blir det korv stroganoff så fort J kommer hem från jobbet, sen blir det en varsin vända ner på gymmet. Nu när jag har skrivit det här på bloggen så måste jag ju, eller hur?

5 svar på ”Lunch och fruktsallad hos Marie och Ida

  1. Men ÅH!
    Inte bli stressad när till och med du tänker sticka till gymmet på kvällen?!
    Dessutom har E shoppat mig ett par nya träningsbyxor som jag bara längtar efter att inviga!

    Imorgon ska alla sjukdomssymptom sprungit ut genom dörren och jag SKA få mig en vända till the gym.

  2. uscha och fy för saker som kan smälla. Ogillar starkt ballonger, men den här sitter på en pinne och då kan tom jag tycka att den är ok. Nu töar det ute, då kan ni ju börja bygga huset ;)!

  3. Han skrek så dant att jag liksom inte tyckte att det var okej att vänta med att hjälpa honom, och istället hämta kameran. Men tanken slog mig, det kan jag erkänna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *