Lunch och vagnsfunderingar

Det var meningen att jag och Sofia (med tillhörande barn givetvis) skulle ta en långpromenad på förmiddagen men vi lät oss hindras av regnskurarna. Fånigt men sant! Istället satte vi oss i hennes kök och åt lunch istället. Trevligt men inte alls lika avslappnande som det brukar vara då Malte var helt förtrollad av Emelies sprojlans nya lillasyster Nathalie. Han ville stå bredvid henne där hon satt i sin babysitter och han ville dessutom gärna dela med sig av leksakerna. Hon satt dock helt oförstående och nappade inte alls på hans inviter.

Det här med ny vagn till Malte är annars fortfarande ett projekt som upptar min hjärna och som jag påminns av varje gång jag ser Malte nedhasad i sin Teutonia. Igår åkte vi en sväng förbi Barnens Hus och tittade men vi tröttnade ganska fort så vi ryckte med oss några kataloger och gick därifrån. Väl hemma hittade jag en vagn som kan vara intressant för oss; Baby Jogger City Mini.

Jag surfade på den på kvällen och tyckte att den verkade bra. När jag sedan idag skulle till Sofia på förmiddagen så stod just en sådan vagn utanför vår port! Jag tog chansen och frågade den tillhörande mamman om den, och hon var helnöjd. Malte fick till och med sätta sig i den och så fick jag känna på hur det känns att skjuta på. Snäll mamma!

Är den här vagnen något någon har hört talas om? Någon som har några bra synpunkter att komma med som hjälp på traven? Just nu lutar det åt den nämligen.

7 thoughts on “Lunch och vagnsfunderingar

 1. Ja, den där vagnen har jag sett. Fin och nog väldigt praktisk! Det enda jag tänker på är huruvida den är smidig att ta långpromenader med. Med tanke på de småhjulen? Små hjul är inte så promenadvänliga… Men vad vet jag.

 2. Jag vet inte hur små hjulen är men jag tror faktiskt inte att de är så himla mycket mindre än Teutonians. !Måste kolla det

 3. Jag testade den inför vårt senaste köp.
  Alltså – jag säger bara hjulen. De är i plast. Ingen stötdämpning överhuvudtaget= ingen rolig promenadvagn varken för barnet eller för den som kör den. Jag TROR att det ska finnas en med bättre däck, City Elite kanske?
  Annars verkar det vara en smidig vagn, men den är rätt så ranglig om man jämför med de mer robusta 3-hjulingarna!

  Och nej, hjulen är inte så små, bara plastiga! Det är ju lite vad du känner att du står ut med om du ska ut på långpromenader!

  Kolla annars in Quinny Speedy (tror jag den heter) pumphjul och 3-hjulig sulky som ska vara smidig också!

 4. Hm. Fan då. Jag måste till Barnens hus och känna tror jag, det lät ju inte bra.

 5. Min syster har en sån o hon är dunder nöjd! Jag ska ta bort min teoutonia eftersom den är för liten o även jag ska införskaffa mig den där vagnen;)

 6. Ja, ut och känn! Det är ju ändå du som ska köra den långa vändor! 🙂

  Och jag är övertygad om att det finns NÅGON vagn som passar! 😉

 7. Jag blir lite nervös över att hjulen kanske är för plastiga men jag ska kolla upp det. Kul att höra att din syrra gillar den iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *