Lunch på Vapiano

Härligt att bryta av vardagen (och arbetsdagen!) med en pastalunch med fina vänner! Jag mötte upp Sofia, Lovisa, Alfva och Ida på Vapiano för att uppdatera mig om det senaste. Inga barn hade vi som krävde uppmärksamhet heller, bara Baxter som snällt satt i sin stol och gnagde på vitt bröd, mycket bra!

Vi insåg ganska snabbt att sommarens slut är på intågande. Att få till en helg där vi alla kan ses, och som inte ligger mitt i vintern, är svårt, man är på något konstigt vis väldigt uppbokad på helgerna som småbarnsförälder och det gillar jag. Det har lagts tillräckligy med lördagstimmar framför TV:n så att det räcker och blir över i mitt liv. 🙂

Efter att jag hade ätit upp min pasta pomodoro (asgod med ordentlig krydda) så gick jag tillbaka till kontoret. Jag missade med andra ord när de skvallrade vidare på ett café, men det var väl lika bra för då blev det inte en muffin på en torsdag för min del. Skvallret fick jag ta del av i ett mail lite senare, så all is well! Very well!

 

 

8 thoughts on “Lunch på Vapiano

  1. Ida: Jag tyckte den blev bra ju! 🙂
    Och Alfva! Du blev ju typ bäst av oss alla! Vad är det med er?? Skärpning snyggingar!

  2. Jahopp, snygg omskrivning för att bilden inte var dålig utan att jag verkligen ser ut som ett miffo då. Snyggingar? Hmpff.
    Går och gräver ner mig lite tror jag.. 😉

  3. Äh! Det första jag slogs av var hur blåa dina ögon är. Hur har jag kunnat missa det?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *