Lunch i Ringen

  

Jag och Malte gav oss iväg för att luncha i Ringen. Mot Söder! Vi skulle ta en promenad och av någon anledning hade jag förtängt hur jobbigt det var att rulla barnvagn när vi var ute på en promenad i helgen. Rulla är nyckelordet, för det är avsaknaden av just rullande som är så jobbig. Man får knuffa fram vagnen i snön, jäkla misslyckad snöröjning!

Det var premiär för sittdelen också. Jag är inte helt såld på den ännu men det är väl en vanesak. Teutonias åkpåse är heller inte helt optimal just nu, utan kommer väl passa först nästa vinter när Malte är längre. Nu är själva öppningen upptil så stor och vid att den hamnar i midjehöjd på en liggandes Malte och det är väl inte riktigt tanken nu.

Lunchen med Mikaela var jättetrevlig. Det tyckte Malte också för han satt i sin Antilop och bara lyssnade på oss hela tiden. Han är så sjukt enkel att ta med sig den här, han gillar nya ansikten.

2 thoughts on “Lunch i Ringen

  1. Hallå tjejen!
    Tack för trevlig lunch i Sickla…det gör vi väl snart om hoppas jag:)
    Kul att jag fastnade på din blogg…nu kommer jag ha EN hel sida till att läsa när datorlocket slås upp…hahahaha…inte bara aftonbladet, eller hur var det?!
    Må så gott
    Kram Anna

  2. Tack själv! Och åh vad bra, jag är glad att jag kan hjälpa dig i ditt surfande. Man behöver en lång favoritlista, så är det bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *