Lunch och polisbesök

Om jag inte hade varit föräldraledig nu hade jag jublat ändå. Det hade nämligen varit höstlov! Visst, jag hade inte varit ledig hela veckan, men eleverna hade varit det och då får man tid att komma ikapp och kanske till och med koppla av.

Nåväl, jag ska inte tänka på sånt nu. Jag är ju faktiskt föräldraledig. Eller föräldrajobbar, beroende på hur man definierar ledighet. Jag har i alla fall ingen koll på när det är Halloween och Alla Helgona och allt det där, och det brukar man ju inte ha när man exempelvis har semester. Därför blev jag så överraskad när jag stötte på en pumpa här på förmiddagen. Snart kanske små kortväxta börjar plinga på dörren och vill ha godis också.

  

Lunchen hos Marie var kanontrevlig. Många barn blev det då Elin var där med sina två småflickor också. Det blev höstig tomatsoppa (jag äter soppa alldeles för sällan!) och wienerbröd till efterrätt. Som oartig gäst (men med karaktär) tackade jag faktiskt nej. 12 december har jag ju sagt är slutet på det här och jag håller mig till det. Det var kul att se två och ett halvt år gamla Ida och Tuva leva rövare i lägenheten. Jag såg vad jag har att se fram emot och jag blev inte avskräckt. Det blir lite att plocka undan bara…

  

Lilla Ida och mamma Marie. Ida vill också ha en bebis hemma

hos sig. Som hon kan ”klappa på”.

 

Efter lunchen pch fikat åkte vi till polisstationen för att fixa pass åt Malte eftersom han ska ut och resa i jul. Jag verkligen längtar efter att passet kommer för han fick världshistoriens sötaste passfoto. Han gäspade, gullgrisen, och vi fick ändå ta den bilden som bild i passet. Assöt!

Nu: Sista avsnittet av Färjan

4 thoughts on “Lunch och polisbesök

  1. Sa de något om hur lång leveranstid det var på passet? Börjar bli lite nojig att vi inte hinner hämta ut något åt A

  2. Nej det gjorde det inte men det tog en vecka för mitt pass när jag fixade mitt förra året, så det är nog ingen fara alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *