Lunch på Hermans

  

Herrejävlar vad kallt det är ute! Termometern stod på minus fem innan vi gick ut men den måste ju vara trasig. Kändes snarare som minus 15! Det var nog den iskalla vinden som gjorde skillnaden. Jag skippade mössa på huvudet då jag tyckte att det inte skulle behövas, det var ju inte fuktigt ute. Pucko! Vanliga människor använder mössa som skydd mot kyla, själv använder jag den för skydd mot fukt så att mitt krullhår håller sig rakt. Idag hade dock en mössa mot kylan fyllt även den funktionen…

Stelfrusna klev jag och Elin, och Malte förstås, innanför dörrarna på Hermans och vädret var som bortglömt. Där fokuserar man på den goda maten. Jag lade beslutet om efterrätt i Elins händer. Jag köper kaka om du köper kaka, sa jag. Hon tog ansvaret på största allvar, det är ju trots allt bara tisdag, och köpte bara kaffe. Tack Elin, du räddade mig i ett svagt ögonblick.

Mycket hade vi att prata om, fast som vanligt avhandlade vi bara våra två vanliga ämnen. Jobb och kärlek. I den ordningen. Och så lite Malte också.

Här hemma är kvällen fri, inga måsten bara slappa. Jag har en enda hållpunkt: klockan 21.00 på SVT1. Åh, Herregud! med Jonas Gardell. Det är en ny reportageserie som handlar om Gud och hur idén om honom/henne/det uppstod. Asintressant tycker jag så nu jag hoppas verkligen att det är något att titta på. Gardell har tyvärr gjort mig besviken förr. Orkar jag så ska jag se fredagens missade avsnitt av Solsidan på TV4Play också. Trevlig kväll med andra ord.

UPPDATERING: Gardell krockar med säsongspremiären av Desperate Housewives. What to do!!??

2 svar på ”Lunch på Hermans

  1. Kolla på DH ikväll och så kan du kolla på Jonas på svt play (skulle tro att det går i repris där). Eller kolla på Jonas ikväll och kolla på DH på http://www.ch131.com, dock utan text.
    Jag har samma problem imorgon när det är Grey’s och Fuskbyggarna på fyran samtidigt, men det har jag löst iom att jag har sett Gray’s på nätet redan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *