Lunchdejt med kidsen

Och Lovisa förstås!

Det här är första gången som jag är ifrån Malte så här länge. Fem hela nätter. Jag får tack och lov mitt krambehov tillgodosett av två små härliga killar här i London ändå.

Efter att jag hade jobbat klart för dagen igår, vi har bara seminarier fram till tolv så jag har en hel del ledig tid över, så mötte jag upp Lovisa och kidsen i lobbyn för att gå ut och äta lite lunch och snacka bara vi. Det händer inte ofta, men en London-resa rådde bot på det! 🙂 Vi nöjde oss med att bara promenera ett par kvarter och satte oss sen på en Starbucks. Någon morotskaka därifrån (min absoluta favorit) har det inte blivit där ännu och eftersom det var dags för lunch så kunde jag inte köpa en igår heller. Någon slags gräns har även jag!

Jag hade verkligen inte förväntat mig att vi skulle kunna sitta och prata och faktiskt få avsluta våra meningar men Sixten satt med mig i stort sett hela besöket och Baxter flängde runt och charmade personalen. Sen hjälper ju alltid en iPad också, den får vi inte glömma att ge lite cred till.

Det var jättemysigt att få sitta med Lovisa ett par timmar, koppla bort jobbet och bara hänga med en fin vän. Vi ses om någon timme igen, då är det dags för en middag med alla från TÄNK OM som är på plats här i London. Vi ska äta på en japansk restaurang som man tydligen ska ha höga förväntningar på. Så då har jag ju det förstås! 🙂

Collaget har jag oärligt stulit från Lovisa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *