Lunchdejt på Vapiano


Bästa avslutningen på veckan; en lunchdejt med fina vänner på Vapiano! Då The Big Boss gav mig order om att jobba halvdag kunde jag unna mig själv att ta en riktig långlunch utan att behöva hålla koll på klockan. Jag, Lovisa och Ida trotsade det ettriga regnet och möttes upp på Vapiano på Kungsbron. Det var Idas första gång på italienaren och jag tror att hon gillade maten. Det gör jag iaf, det enda minuset är den långa väntan man alltid har i kön till pastastationen. Alltid! Nästa gång ska jag testa salladen, Lovisas tallrik såg riktigt matig ut.

Efter att vi hade suttit oss igenom hela lunchrusningen började klockan närma sig två. Jag, som hade tänkt ge mig ut på lite födelsedagsshopping till J, hann bara ner en snabbis på Hemköp (jag blev mayor på Foursquare) för inköp av ingredienser till morgondagens efterrätt, sen blev det raka vägen till förskolan.

Det får bli en presentfri födelsedag i år. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *