Lunchdejt!

20111108-205755.jpg
Vilken jäkla hållning. Sträck på dig kvinna!

Trots att jag jobbar mitt i city så tar jag mig sällan ut för att äta lunch med ett trevligt sällskap. Det blir en billig (nästan gratis) matlåda i lunchrummet, och kanske en snabb sväng ner på H&M för att köpa ett par mjukisar till Malte. På sin höjd! Idag bröt jag vardagen då jag hade en lunchdejt bokad med fina mammor.

Sist jag träffade Marie och Malin, med barnen Leo och Benjamin, var i somras då vi tillbringade dagen i grymma Vättersparken i Årsta. Det var varmt, de stora barnen badade och vi skvallrade och åt. En perfekt semesterdag! Idag tog vi en lunch i Gallerian, det första stället vi kunde komma på som är barnvagnsvänligt. Gallerian är rymlig och faktiskt ganska trevlig, och maten på Stories är dessutom helt okej.

De små killarna hade växt på sig bra sedan i somras, åt som hästar! Marie och Malin bjöd på lite skvaller men mest pratade vi om framtiden. Den är ju så spännande, eller hur?! Lunchen gick fort och jag fick gå tillbaka till kontoret mätt och glad. Jag får en energikick av en stund med vänner, det behövs i den gråa hösten. Tack flickor! Och pojkar!


20111108-205806.jpg
Malin och söta Benjamin. Han låter en hel del. Bräker liksom!

20111108-205816.jpg
Marie och en sussande Leo i famnen. Mysigt. Marie har lite lösa planer vilka jag hoppas går i lås så småningom! De är nämligen till min fördel! 😉

3 thoughts on “Lunchdejt!

  1. Jag tror att tis-tors är bäst för Tyra också. För då behöver hon inte känna att hon missar leken ute på eftermiddagen, hon gillar ju verkligen den stunden. Dessutom så fattar ju inte ännu att hon går tre dagar istället för fem, hon har nog inte det tidsbegreppet vad gäller dagar. Men förskolans timmar och rutiner kan hon ju.

    Vad jag vet finns det ingen grupp för omföderskor. Det är synd. Däremot så är min plan att jag går till öppna förskolan. Det finns en i kyrkan, och det brukar vara mycket dagisbarn där på eftermiddagarna och framförallt på måndagar. När jag var där med Tyra så var det mest folk med syskon faktiskt, och många med barn på samma dagis osv.

    De dagarna hon går på dagis och går hela dagar så blir det ju så mycket lättare för mig att hinna ta mig till nån kompis som bor nån annanstans och också har spädis. Att hinna hem till 14.00 och hämta känns omöjligt om man vill hitta på nått på dan. Markus jobbar ibland kvällar och är hemma på förmiddagar, vi ska försöka tajma in dem sen när vi får tvåan, för då kan man ju åka till badhuset och sånt tillsammans den dan Tyra är hemma.

    Så länge det är vår/sommar/höst så är det nog inga problem att aktivera ett barn man har hemma, är ju som du säger bara att ta med ungen till nån lekpark/park. Det finns en ”stor” lekpark i Strand (mellan Penselgränd/Målarprinsen väg och De la Gardies gränd. Den kallas för Skeppet och är väldigt poppis. Det är inte stort men en rejäl klätterställning, gungor och bord så man kan käka mellis. Men den kalla mörka vintern är ju lite mer segt alltså……

    Men jag vill ju ha en trea (Markus vägrar, men vi får se), så då kanske jag kan tajma in en trea när ni får en tvåa 🙂 hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *