Lunchsällskap

Ny vecka and I like it! Det känns att semestertiden verkligen är över, alla höjer tempot lite och det gillar jag. Att såsa är så trååkigt!

Måndagen har rullat på precis som en vanlig måndag ska med undantaget att vi fick lunchsällskap. Lovisa och Sofia hade avverkat ett hårt träningspass på morgonen och följde upp det med att äta lunch med oss på kontoret. Trevligt! Det är sådana småsaker som lyfter en vanlig vardag!

Jag fick hämta Malte idag för omväxlings skull och det är verkligen så himla mysigt att göra det. Han är alltid på topphumör och det är så roligt att stå och smyga på honom en stund innan jag visar mig för honom. Att se honom samspela med de andra barnen på gården, räcka över en leksaksbil eller ropa på någon vid namn som jag inte kan värmer i hjärtat. Samtidigt är det en väldigt konstig känsla att veta att han har ett litet liv om dagarna som jag inte vet någonting om. Han har kompisar på förskolan som jag inte vet vad de heter, bara det!

Alla har alltid sagt att det bara blir roligare och roligare att ha barn, och de ljuger inte. Varje vecka tror man att det inte kan bli bättre än så här, att det är omöjligt, och så kommer en ny vecka som toppar den förra. That’s life for you!

One thought on “Lunchsällskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *