Lyckat påskfirande

Vi bjöd ju som bekant på påskfirande i vår lilla lägenhet igår och då jag förstod det som att alla bara var glada att just de slapp stå för lokalerna, så kunde det inte bli annat än lyckat. Många var vi, Js föräldrar med respektive, lillebror Oscar och farmor, farfar och mormor. Js alltså. Malte tyckte att det var himla kul med att ha så mycket folk omkring sig och visade sig således på sitt allra bästa humör.

Som vanligt när man bjuder på buffé så blir det på tok för mycket mat, detta trots att jag tänkte på det innan och verkligen försökte att hålla nere på volymerna. Det misslyckades kan jag säga och jag kommer att få äta italiensk antipasti i flera dagar framåt. Det var korv, parmaskinka, breasola, oliver, mozzarella, talleggio, lantbröd, grissini, en sjukt matig sallad, parmesan parmesan parmesan… och en sjukt god tiramisu och en citron- och marängpaj till efterrätt. Jag var helt sjukt proppmätt efteråt.

Här bjuds på en bildkavalkad. Jag tog bara ett fåtal bilder, Maria var ansvarig för fotograferandet men de bilderna får jag senare så ni får hålla till godo med dessa.

  

Jag tolkar det som att alla var nöjda med påskfirandet då de i stort sett bokade in även julen hemma hos oss. Vi får väl se hur det blir med den saken, men något som är säkert är att Malte självklart ska få ett ordentligt julfirande. Och då ingår klappar och julgran.

One thought on “Lyckat påskfirande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *