Mail från YouTube-teamet…

Gissa min förvåning när jag tittade in i min inbox och hittade det här mailet från YouTube. Det finns eventuellt innehåll som ägs eller är licensierat av EMI Publishing. Och jo det gör det ju, Malte står och diggar till True Blood-introt. Klippet ligger fortfarande kvar och jag har inte fått någon info om att det ska tas bort så jag kan ju alltid hoppas att det får vara kvar. Det är ett av mina många favoriter!

Jag och Malte satt faktiskt framför min tantalexandra-kanal på YouTube nu på kvällen och tittade på några gamla klipp från hans barndom ;). Han satt som förtrollad och pekade och kommenterade: Mante byscha (Malte busar) och Mante äte (Malte äter) varvades med asskratt från både hans och min sida. Mante bajsa! skrek han när han såg den här!

Alla Maltes klipp på YouTube hittar du här. Jag älskar dem allihop!

One thought on “Mail från YouTube-teamet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *