Majgull Axelsson är en av mina nya favoriter

Jag älskar böcker. Jag älskar att läsa. Trots det så läser jag verkligen för lite. Det tycker man väl i och för sig alltid om saker man älskar att göra, man vill ju alltid ha mer, men i mitt fall så stämmer det verkligen. Visst, jag kan skylla på Malte och att han tar all min tid vilket stämmer. Men bara till en viss del. Mest är det bara mitt eget fel för när jag väl har tid över så tillbringar jag den istället framför dator med datorn i knät.

Idag gjorde jag ett medvetet val och hade TV:n avständ och så fort som Malte somnade så lade jag mig i soffan och läste. Fy fan vad mysigt det var! Jag slumrade till en stund också men att sova är ju även det något jag gillar men gör alldeles för lite så det här jag ju bara en dubbel vinst så att säga.

Jag har läst Is och vatten, vatten och is av Majgull Axelsson i många veckor nu och idag läste jag äntligen ut den. Efter att jag slagit igen boken kunde jag snabbt konstatera att Majgull Axelsson är en av mina nya favoriter. Hon är grym skulle man också kunna uttrycka det! Jag har läst Rosario är död av henne tidigare och den fullkomligt slukade jag. Hennes Augustvinnande Aprilhäxan var det första jag läste av henne men det var så många år sedan så den måste jag läsa om. Hamnar i Adlibriskorgen nästa gång det blir shopping därifrån.

Jag måste läsa mer! Det är ju underbart!

5 thoughts on “Majgull Axelsson är en av mina nya favoriter

  1. Gillar också Majgull Axelsson men har inte läst den här boken, gör det när jag kommer hem igen. Tack för tipset.

  2. Karin, jag rekommenderar den verkligen. Och om du inte har läst Rosario är död så vet jag att mamma har den i bokhyllan nere hos er på Cypern. Låna den!

  3. Kul att höra,har köpt den nyligen men inte börjat läsa än ,nu kanske är bra 🙂

  4. Det har hon inte! Han är tydligen väldigt förtjust i lait de Carro fortfarande 😀
    Jag är inte så sugen utan suktar mer efter moet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *