Majskrokspremiär

  

Det var inte bara för vällingen det blev premiär utan även för majskrokarna. När jag visade upp en krok för honom så gapade han direkt men det gör han även om man håller upp en hårborste framför honom så det betyder egentligen ingenting.

Han fattade inte alls hur man skulle göra med den. När jag stoppade den i hans hand uppfattade han den som en leksak så han slog den i bordet tills den gick sönder. Han förde den aldrig själv till munnen utan det var när jag höll i den och förde den till hans mun som han smaskade på den. När jag testade att bara lägga den framför honom började han gapa, och när den per automatik inte flög in i ansiktet på honom så blev han skitsur och började skrika.

Vi testade majsvälling här på kvällen också, men precis som Ida kommenterade i ett tidigare inlägg, så gav vi honom den för sent för han var så trött att han var sur. Då kan man inte ge honom något annat än bröstet så det får bli ett nytt försök imorgon, till frukosten kanske.

Jag måste i alla fall säga att vi fortfarande är on a roll, jag och Malte. Klockan 20.20 gick han och lade sig. Nu är det över två veckor sedan som han somnade runt midnatt. Betyder det här att det här är hans nya rutiner? I så fall tackar jag så mycket för det.

4 thoughts on “Majskrokspremiär

  1. oo han börjar bli stor lillfisen!!! majskrokar är toppen. ha altid med dig.. när du ska fika får han . i bilen om han blir kinkig..ja de är toppen

  2. Och det där med att inte våga ge bitar så länge man inte är två vuxna i närheten. Det har jag hört från många och jag får nog lova att sluta upp i det sällskapet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *