Mäklarmöte och häng på gården

Idag hade vi den tredje och sista mäklaren här och tittade på lägenheten. Det har varit nyttigt att ha dem här och höra vad de tror att vi kan få för våra 60 kvadrat. Jag vill inte dra några siffror här på bloggen men jag kan säga att vi hela tiden har trott att vi aldrig kommer få tillbaka det vi gav för lägenheten då vi köpte den när priserna låg som högst. Alla tre mäklare har dock sagt att det inte alls är omöjligt att vi får tillbaka våra pengar och det är ju roligt att höra.

Vi har bestämt vem av mäklarna vi ska välja också. Arvodet hänger det inte på då det ligger ganska jämnt mellan alla tre. Det vi har gått på är att mäklaren inger förtroende och att kemin funkar. Kvinnan vi har valt är dessutom väldigt tävlingslysten och har tydligen alla toppnoteringar i föreningen utom just för tvåorna. Hon vill mao nå en toppnotering med vår tvåa för statistikens skull och inte mig emot om vi säger så! Gärna för mig!

Efter att dagens mäklare var här så gick vi ner till Coopen och handlade lite. På hemvägen fick Malte hoppa ur vagnen och gå själv. Det tar ju typ en timme extra att ta sig innanför porten då men han får ju leka av sig!

Det jobbigaste är att han vill gå in på alla grannars uteplatser och rota. Hos många står det små trehjulingar som han vill sitta på. Jag låter honom alltid göra det för han blir så glad, men till slut får jag alltid bära honom därifrån då han kan sitta där en hel eftermiddag annars.

Till slut ville han inte vara ute längre utan sträckte sig upp mot min famn. Det är skönt när han gör så för då vet jag att vi kan gå in utan att jag behöver få dåligt samvete. Han har ju fått vara ute så länge han själv vill.

Imorgon är det fredag, veckans sista veckodag. Vi ska till Barnkulan ute i Orminge med de andra mammorna. Det ska tydligen kosta lite mer men vara lite större. Måste testas i alla fall. Sen är det helg! Årets sista vanliga helg för nästa söndag är det första advent. Nu börjar julstöket!

Och frågan är: Ska jag göra ett pepparkakshus i år? Och var ska det stå i så fall så att inte min söta terrorist kommer år det?

4 thoughts on “Mäklarmöte och häng på gården

  1. Hmm, svår fråga där på slutet. Jag vet inte var du ska ha det (balkongen?), men jag tror du kommer ångra dig om du frångår traditionen.

    Kul med lägenheten förresten 🙂

  2. Klart du ska göra ett pepparkakshus! Du e ju mästare på det! Slå in det i cellofan och häng upp det fram till jul eller lucia eller så. Tills dess har Malte hunnit bli nyfiken på det och kanske även hunnit ge upp det. Då tar du bort cellofanen och så äter ni en liten bit varje dag tills huset är slut. Ba ett förslag asså!

  3. Mäh de e klart att du ska ha ett pepparkakshus.. de där får du ju lösa =)
    har ni ingen vägghylla någonstans.. förutom den som e ovanför soffan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *