Malte gör comeback SaltsjöBus

Att ta en skarp bild med iphonen med de här galna barnen som inte kan sitta still är näst intill omöjligt.

Vi var på favoriten SaltsjöBus med Sofia och flickorna idag! Vi kom dit efter lunch vilket visade sig vara ett smart drag då det var lite lugnare än vanligt. Till skillnad från Andys, där det är precis tvärtom, är Malte bland de äldre barnen på SaltsjöBus. Där kan jag vara (nästan) helt lugn över att han kan leka på utan att göra illa sig eller andra.

Jag och Sofia kunde sitta och faktiskt föra en konversation i stort sett hela vägen till punkt! Det händer sällan, mycket sällan, men Malte hade liksom inte tid för mig. Han skulle ju röja! Det skulle gungas i gunghästarna, åkas i rutschkanorna, klättras i klätterställningarna och bläddras i böcker. He had a lot on his plate!

Ikväll blir det en favorit för min del. Risotto! För det har jag bestämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *